Chelsea: Mourinho segítené Falcaót a csúcsformához

Vágólapra másolva!
2015.06.11. 14:02
Radamel Falcaóval kapcsolatban nap mint nap újabb pletykák látnak napvilágot, miután a Manchester United labdarúgócsapatánál bejelentették, hogy a szezon végeztével nem számítanak a futballista szolgálataira. Így került képbe az angol bajnok Chelsea, amelynek menedzsere, José Mourinho szívesen segítene, hogy a csatár újra csúcsformába lendülhessen.

A portugál tréner elmondta, régóta követi Falcao pályafutását, aki ha csatlakozik a Chelsea-hez, újra kiemelkedő teljesítményt nyújthat. Ez kapóra jöhet a kolumbiai csatárnak, aki az elmúlt hetek hírei alapján szívesen maradna az angol élvonalban.

„Nagyon bánt, hogy az angol emberek a Manchester Unitedben mutatott teljesítménye alapján ítélik meg Falcaót – mondta Mourinho a DirecTv Sports-nak. – Figyelem a karrierjét, így tudom, hogyan érhetné el újra azt a szintet, amit az Atlético Madridban is mutatott.”

A 29 éves csatár mindössze tizennégyszer volt kezdő a „vörös ördögöknél”, és csak négy góllal segítette csapatát a nemrég befejeződött bajnokságban.

Falcaót 2018 nyaráig köti szerződés az AS Monaco csapatához, így a Chelsea vezetőinek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha tényleg szerződtetni szeretnék a kolumbiait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik