Chelsea: Mourinho fia felfedte a titkot, ezért szurkol a Barcának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 14:17
José Mourinho fia, José Mário Mourinho Jr. egészen pontosan öt futballklub szurkolója. A 2000-es születésű fiú a Twitteren azt is elárulta, hogy miért.

A Chelsea menedzserének fiát kiemelt figyelem övezte a hétvégén a Twitteren, miután Lionel Messi barcelonai mezében pózolva posztolt magáról képeket a közösségi oldalra. Ez azért is lepett meg sokakat, mert Mourinho éveken át a Real Madridot irányította. Chelsea menedzserének fiát kiemelt figyelem övezte a hétvégén a Twitteren, miután Lionel Messi barcelonai mezében pózolva posztolt magáról képeket a közösségi oldalra. Ez azért is lepett meg sokakat, mert Mourinho éveken át a Real Madridot irányította.

Mourinho Jr. (Forrás: Twitter)
Mourinho Jr. (Forrás: Twitter)
Mourinho Jr. (Forrás: Twitter)
Mourinho Jr. (Forrás: Twitter)

A Fulham utánpótlásában, kapusposzton futballozó Mourinho Jr. nem sokkal később magyarázattal is szolgált a „sokkoló” képek után.

„Szurkolok annak a klubnak, ahol játszom, és ez a Fulham. Szurkolok annak a klubnak, amelyben apám dolgozik, ez a Chelsea. Szurkolok a Barcelonának, mert a városban születtem, mindig kedveltem a klubot, és természetesen Messi miatt. Szurkolok a Portónak, mert ez a hagyomány édesanyám családjában. Szurkolok az Internek, bármi is történjen, bárhogy is szerepeljenek, ez sohasem fog megváltozni” – számolt be a labdarúgással kapcsolatos érzelmeiről José Mourinho fia, aki a Chelsea vasárnapi győzelmét így kommentálta:

„Tökéletes ez a nap! Nyert a Chelsea és a Barca, a Benfica kikapott, a Real Madrid ikszelt. Ráadásul ma este apámmal vacsorázok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik