Chelsea: megállapodtak a felek, Sarri távozik – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.06.01. 15:22
Olasz sajtóhírek szerint a Chelsea labdarúgócsapata megállapodásra jutott Maurizio Sarrival, s a klub hamarosan felbontja a szakember szerződését.

Mint megírtuk, a Goal híre szerint Maurizio Sarri megállapodott a Juventusszal, hogy az új szezonban ő veszi át a csapat irányítását. Ahhoz azonban, hogy alá is írhasson a torinóiakhoz, még szükség van a Chelsea jóváhagyására is, hiszen a londoniakhoz élő szerződés köti a szakembert, aki szerdán Európa-ligát nyert a kékekkel (a Premier League-ben pedig bronzérmes lett irányításával az együttes).Maurizio Sarri megállapodott a Juventusszal, hogy az új szezonban ő veszi át a csapat irányítását. Ahhoz azonban, hogy alá is írhasson a torinóiakhoz, még szükség van a Chelsea jóváhagyására is, hiszen a londoniakhoz élő szerződés köti a szakembert, aki szerdán Európa-ligát nyert a kékekkel (a Premier League-ben pedig bronzérmes lett irányításával az együttes).

Ezzel kapcsolatban arról lehetett olvasni, hogy a tréner menedzsere, Fali Ramadani pénteken találkozott a Chelsea menedzsmentjével, és tájékoztatta a vezetőket a Juventus ajánlatáról, valamint Sarri távozási szándékáról.

Most a Sportitalia egyik vezető munkatársa, Alfredo Pedulla – aki nem mellesleg nagyon jó barátja Sarrinak, s a szakember Napolitól Chelsea-be való váltását is elsőként adta hírül – arról számolt be, hogy a londoni klub vezetősége úgy döntött, elengedi Sarrit, aki így hamarosan aláírhat a Juventushoz.

A 60 esztendős vezetőedző a hírek szerint évi 7 millió eurót keres majd a „zebráknál”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik