Chelsea: középhátvéd érkezett, nem rá számítottak – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.01. 12:50
null
Papy Djilobodji klubváltásának részleteiről megegyezett egymással a Nantes és a Chelsea (Fotó: archív)
A Sky Sports értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata 2.7 millió fontért megvásárolja Papy Djilobodjit, a francia Nantes szenegáli válogatott belső védőjét. A francia és az angol klub a hivatalos honlapján nem sokkal később megerősítette az átigazolás tényét.

 

A londoni együttes első számú célpontjának John Stones számított a középhátvéd poszt megerősítésére, de az Everton többször is kijelentette, hogy az angol válogatott játékos nem eladó.

José Mourinho menedzser figyelme ezek után Djilobodjira irányult, aki a legutóbbi szezonban 31 mérkőzésen 11 sárga lapot kapott a francia bajnokságban.

A 26 éves játékos szerződése a jövő nyáron lejár a Nantes-nál, így a Chelsea viszonylag olcsón szerezte meg. A transfermarkt.de által 4.5 millió fontra becsült futballista a Sky Sports értesülései szerint 2.7 millió fontért váltott klubot.

A Nantes hivatalos honlapjának bejelentése szerint az öt év után távozó futballista négy évre írt alá a Premier League címvédőjéhez.

Djilobodji hazájában az ASC Saloum és a US Sénart-Moissy együttesében játszott, míg a szenegáli válogatottban eddig 12-szer lépett pályára.

A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy Victor Moses új, négyéves szerződést kötött a csapattal, de a mostani szezonra kölcsönbe a West Ham Unitedhez került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik