Chelsea: John Terry félrelépett, elvesztheti a kapitányi karszalagjait

Vágólapra másolva!
2010.01.31. 10:50
null
Terry nehéz helyzetbe kerülhet meggondolatlansága miatt (Fotó: Action Images)
John Terry, a Chelsea és az angol labdarúgó-válogatott nős csapatkapitánya angol lapértesülések szerint viszonyt folytatott egyik legjobb barátja, korábbi klubtársa, a szintén válogatott Wayne Bridge volt barátnőjével. Azt nem tudni, hogy a hölgy abban az időben még együtt volt-e a Manchester City hátvédjével vagy már nem.

A történettel nem feltétlenül kellene foglalkoznia egy sportoldalnak, ám annak sportszakmai következménye is lehet. A hírek szerint több klubtársa, valamint a válogatott több tagja is finoman szólva neheztel John Terryre, akitől egyesek már azt követelik, mondjon le az angol válogatott csapatkapitányi karszalagjáról (a szövetség egyik névtelenül nyilatkozó tagja szerint Fabio Capello nem számol ezzel a lehetőséggel).

Bár még nem tisztázott minden részlet, a játékos tette erkölcsi szempontból megkérdőjelezhető, kétséget ébreszthet kapitányi alkalmasságát illetően, és nem elképzelhetetlen, hogy mindez feszültséget kelt a válogatott öltözőjében.

Wayne Bridge állítólag többé nem szeretne egy csapatban szerepelni vele. Szombaton a Burnley drukkerei sem fogták vissza magukat, ám milyen a sors, az éllovas épp John Terry hajrában fejelt góljával nyerte meg az újonc elleni mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik