Chelsea: hihetetlen – a drukker minden csapást előre megírt!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.15. 18:53
null
A Chelsea-szurkoló aligha hitte, hogy ennyire bejönnek a jóslatai... (Fotó: Action Images)
Van, hogy egy csapat gyenge formája és balszerencséje már a saját szurkolóját sem lepi meg. Na de hogy az egyik Chelsea-drukker ennyire pontosan telibe találja, mi vár kedvenceire hétfőn, az már művészet. Természetesen gyorsan fel is kapta a sztorit az internet népe.

 

 

Az @UberChelseaFC nevű felhasználó ugyanis még a BL-sorsolás és az esti Leicester City elleni meccs előtt adott hangot félelmeinek:

„Alig várom, hogy megint összesorsoljanak minket a PSG-vel, aztán kikapjunk 2–1-re a Leicester otthonában, mert Costa nem képes gólt szerezni, Hazard pedig hiányzik – szólt a bejegyzés.

Majd a Chelsea, sorozatban a harmadik idényben, megkapta a francia együttest – nem sok nehezebb jöhetett volna a csoportmásodikok közül – a nyolcaddöntőben, és a londoni csapat valóban kikapott 2–1-re, Diego Costa pocsék formája továbbra is tart, míg Eden Hazard-t a 31. percben le kellett cserélni sérülés miatt...

U. i.: lottószámokat nem adott meg, de a nyolcaddöntőt kihagyná szíve szerint egy „kellemes”, 0–9-es összesítés miatt...

Telibe

 



Ha megteszi, egy keveset nyert volna azért vele

 



Nem pozitív előjel...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik