Chelsea: Hazard-t megműtötték, több hónapos kihagyás vár rá

Vágólapra másolva!
2017.06.05. 21:42
A Premier League legutóbbi kiírását megnyerő Chelsea a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a belga labdarúgó-válogatott edzésén bokatörést szenvedő Eden Hazard-t megműtötték, felépülése három hónapot vesz igénybe.

A 26 esztendős támadó sérüléséről már korábban beszámoltunk, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mennyi időre vált harcképtelenné. A sajtóhírek két hónapos pihenőről szóltak, de azóta kiderült, hogy ennél többet, körülbelül három hónapot kell kihagynia a Chelsea kiválóságának.A 26 esztendős támadó sérüléséről már korábban beszámoltunk, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mennyi időre vált harcképtelenné. A sajtóhírek két hónapos pihenőről szóltak, de azóta kiderült, hogy ennél többet, körülbelül három hónapot kell kihagynia a Chelsea kiválóságának.

Hazard így biztosan lemarad az augusztus 6-i, Arsenal elleni Szuperkupa-mérkőzésről, valamint a bajnoki idény rajtjáról is.

„Minden rendben zajlott a bokaműtétem során, elindultam a felépülés útján. Erősebben térek vissza! Köszönöm a támogatásotokat!” – írta Hazard a Twitteren.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik