Chelsea: Havertzcel megegyeztek, már csak a Bayerrel kell?

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.07.20. 10:42
null
Kai Havertz távozhat a Bayer Leverkusentől a nyáron (Fotó: AFP)
A The Athletic információi szerint az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapata megegyezett a személyes feltételekben Kai Havertzcel, a Bayer Leverkusen támadójával.

 

A londoni klub jelentős konkurenciára számított a 21 éves futballista átigazolása kapcsán, ám a The Athletic beszámolója szerint a Chelsea maradt az egyetlen kérője Havertznek, amely hajlandó kifizetni a 80 millió eurós vételárat. A Bayern München elleni, elveszített kupadöntő után Havertz a hírek szerint jelezte távozási szándékát a Bayer Leverkusen vezetőségének, és megkezdődtek az egyeztetések a Chelsea-vel.

A The Athletic forrásai szerint az angol egyesület 80 millió eurót (65 plusz bónuszok összetételben) fizethet a Bayer Leverkusennek. A Chelsea fiatal kerete és Frank Lampard személye állítólag meggyőzte Havertzet arról, hogy érdemes Londonba igazolnia. Timo Werner és Hakim Zijes után ő a lehet a londoniak harmadik nyári szerzeménye.

A 21 éves támadó középpályás 148 tétmérkőzésen szerepelt a Bayer Leverkusenben, 45 gól és 31 gólpassz fűződik a nevéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik