Chelsea: Diego Costa ismét az első csapattal edzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 18:37
null
Diego Costa vidám hangulatban edzett kedden (Fotó: Twitter/Chelsea)
Diego Costa kedden újra az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea első csapatával edzett.

 

Diego Costa kedden ismét Antonio Conte menedzser rendelkezésére állt az edzésen. A spanyol váltogatott támadó egy hete összeveszett a csapat erőnléti edzőjével és magával Contével is. Egy hétig nem látogatta a tréningeket, és kihagyta a Leicester City elleni bajnokit is.

Kedden Costát erőnlétileg alkalmasnak találták, így újra együtt edzhetett az első csapattal.

Costa néhány nemrégiben mesés, évi 30 millió eurós (9.2 milliárd forintos) fizetést garantáló ajánlatot kapott az egyik kínai első osztályú klubtól, ám Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa nem szeretné eladni a csatárt, akit 2019 nyaráig köt szerződés a londoni klubhoz.

A spanyol válogatott támadó nem vette jó néven, hogy az orosz üzletember nemet mondott az ázsiai megkeresésre, ráadásul összeveszett Antonio Conte menedzserrel és Julio Tous erőnléti edzővel.

Azonban a Telegraph szerint a visszatérés csak átmeneti, ugyanis a hírek szerint Conte már inkább Álvaro Moratában gondolkodik, aki jelenleg a Real Madrid játékosa. Bár könnyen lehet, hogy Costa a nyáron elhagyja a londoni klubot, egyelőre megpróbálja visszaszerezni helyét a kezdőcsapatban.

Ami pedig Moratát illeti, Conte a múlt nyáron már megpróbálta megszerezni a játékost, amikor Costa vissza akart menni az Atlético Madridhoz, de hamarosan újra kísérletet tesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik