Chelsea: Costa török csapathoz kerülhet kölcsönbe – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.09.07. 14:29
null
Diego Costa Törökországba kerülhet (Fotó: AFP)
Egybehangzó külföldi lapértesülések szerint a török Fenerbahcéhoz kerülhet kölcsönbe a Chelsea támadója, Diego Costa.

 

A 28 esztendős csatár elvileg a hét elején tért vissza Londonba – igaz, más források szerint továbbra is szülővárosában tartózkodik. Ami biztos, hogy Antonio Conte már nem számít Costa szolgálataira, és bár sokáig úgy tűnt, hogy teljesülhet a játékos vágya, és visszatérhet az Atléticóhoz, a két klubnak nem sikerült megegyeznie.

Az ideiglenes megoldást a török Fenerbahce nyújthatja, amely 5 millió euróért cserébe egy évre venné kölcsön Costát. Törökországban péntek éjfélig lehet igazolni, így a csapatoknak addig kell megegyezniük – feltéve, hogy a futballista is belemegy a dologba.

Mint ismert, a csatár közleményben jelezte, hogy nem kíván visszatérni a Chelsea-hez, hanem szeretne visszamenni korábbi klubjához, az Atlético Madridhoz. A Chelsea menedzsere, Conte korábban elmondta, lezártnak tekinti a Costa-ügyet, és a jövőre koncentrál.

Diego Costa – aki a 2016–2017-es szezonban összesen 22 találatig és nyolc gólpasszig jutott – 2014-ben, 32 millió fontért cserébe szerződött a Chelsea-hez az Atléticótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik