Chelsea: Conte nem tudja garantálni Hazard maradását

Vágólapra másolva!
2017.04.29. 13:29
Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere a Sky Sports-nak elmondta, egyáltalán nem biztos, hogy Eden Hazard a következő szezonban is a londoniak játékosa lesz.

A belga klasszis Real Madridhoz való átigazolása már régóta terítéken van, nemrég olyan hír is megjelent, mely szerint Hazard gyakorlatilag elismerte, hogy a királyi gárda lesz pályafutása következő csapata.A belga klasszis Real Madridhoz való átigazolása már régóta terítéken van, nemrég olyan hír is megjelent, mely szerint Hazard gyakorlatilag elismerte, hogy a királyi gárda lesz pályafutása következő csapata.

Antonio Conte sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a spanyol szálat, azt azonban elárulta, játékosa sorsa nem csak rajta múlik.

„Ezért nem vállalhatom a felelősséget. Nemcsak Eden, hanem az összes többi játékos esetében. Habár a véleményemet elmondhatom, ebben a helyzetben a klubé a végső döntés. Mindezek ellenére kétlem, hogy a vezetőség el akarná adni Hazard-t, ugyanakkor a játékos akaratát is figyelembe kell venni” – mondta Conte, aki a válogatott futballista szezonjáról is beszélt.

„Eden boldog a Chelsea-nél, a szurkolók pedig imádják őt. A mostani szezonban nagyon sokat fejlődött, nemcsak a játéka, hanem a mentalitása is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik