Chelsea: Conte marad, és tovább erősítené a keretet

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.05.14. 14:09
Antonio Conte, a friss angol bajnok Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere kijelentette, Londonban képzeli el a jövőjét.   

Az olasz szakemberrel kapcsolatban az utóbbi időben többször is szóba került, hogy hazatér, és a következő idényben az Internazionale vezetőedzője lesz – ő azonban most egyértelműen cáfolta ezeket a híreszteléseket.

„Igen, itt leszek a következő idényben is” – mondta újságíróknak Conte. Hozzátette, szeretné, ha együttese még tovább fejlődne.

„Még csak kilenc hónapja dolgozunk együtt, de mostanra megismertük egymást a játékosokkal. Tudják, mit várok tőlük, ők pedig tudják, mire számíthatnak tőlem. Szeretnénk előrelépni, minden sorozatban, amelyben elindulunk, nyerni akarunk” – jelentette ki az olasz szakember, aki ennek érdekében legjobbjai megtartása mellett további labdarúgók szerződtetését tervezi a nyáron.

A Chelsea pénteken a West Bromwich Albion legyőzésével biztosította be története hatodik bajnoki címét, és van esélye az FA-kupa elhódítására is. Ennek a sorozatnak a döntőjét május 27-én vívja a városi rivális Arsenal ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik