Chelsea: Cech nem boldog a kialakult helyzettől - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.22. 18:18
Az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho elismerte, Cech nem túl boldog, miután a portugál szakember kijelentette, Thibaut Courtois lesz az első számú kapusa a „kékeknek”.

„Profi játékosról beszélünk, ugyanúgy készül, mint eddig bármikor – mondta Cechről Mourinho. – Egy igazi csapatember, aki a Chelsea sikeréért dolgozik, akármi is történik. Azt azonban nem gondolom, hogy túlzottan boldog lenne a kialakult helyzettől, ugyanúgy, mint bárki más, aki nincs ott a kezdőcsapatban.”Mourinho. – Egy igazi csapatember, aki a Chelsea sikeréért dolgozik, akármi is történik. Azt azonban nem gondolom, hogy túlzottan boldog lenne a kialakult helyzettől, ugyanúgy, mint bárki más, aki nincs ott a kezdőcsapatban.”

Cech ügynöke tiszteletet kért Mourinhótól, aki elmondása szerint ezt minden játékosának megadja.

„Mivel augusztusban csak egy meccsünk van hetente, sokaknak nem jut lehetőség, de Petr viselkedése fantasztikus, és ez a fontos. Természetesen foglalkozunk a játékosainkkal, akik tiszteletet és együttműködést érdemelnek, de minden labdarúgó érdeke előtt fontosabb a klubé.”

„Klub, csapat, játékosok, menedzser – ez a sorrend, én csak az utolsó helyen állok. Nem helyezhetjük egyiket sem előrébb. Természetesen az a cél, hogy mindenki elégedett legyen, de az első a klub és a csapat!”

Bár a Chelsea szeretné megtartani, a cseh kapust két francia klub is kölcsönvenné: a Paris Saint-Germain és a Monaco is érdeklődik iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik