Chelsea: „Amíg Mourinho az edző, nem megyek vissza!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 15:36
null
De Bruyne Mourinho miatt egyelőre biztosan nem tér vissza a Chelsea-hez (Fotó: Reuters)
Kevin De Bruyne, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburg középpályása szívesen visszatérne egy nap Angliába, de a Chelsea-hez addig biztosan nem szerződik, amíg José Mourinho irányítja a csapatot.

A 30-szoros belga válogatott De Bruyne 2012-ben igazolt a Chelsea-hez a Genktől, a „kékeknél” azonban nem kapott lehetőséget a bizonyításra, így két kölcsönadás után a londoniak 2014-ben végleg megváltak tőle. A 23 esztendős középpályás a Wolfsburgnál azonnal bombaformába lendült, és gólpasszaival a 2014–2015-ös idényben Bundesliga-rekordot döntött.

„Úgy érzem, nagyszerűen passzol a stílusomhoz a német bajnokság, remekül érzem magam! Ennek ellenére szívesen kipróbálnám magam máshol is, Spanyolországban is játszanék, sőt, Angliába is visszatérnék egyszer” – mondta a Bildnek De Bruyne, aki viszont egyelőre nem akar „hazatérni”.

„A Chelsea nagyszerű csapat, Európa egyik legjobbja, addig azonban, amíg José Mourinho a menedzser, nem szeretnék újra Londonban futballozni…” – tette hozzá a belga középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik