Bogdán miatt „akasztotta fel” magát egy Pool-szurkoló; mások hagynák bizonyítani

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.12. 13:08
null
Bogdán kapott hideget, meleget (Fotó: liverpoolfc.com)
Angliában – különösen a Liverpool-szurkolóknál – rengeteg negatív reakció érkezett Bogdán Ádám Anfield Roadra szerződésével kapcsolatban. A legdurvább reakció egy olyan Twitter-bejegyzés volt, amelyen valaki felakasztja magát… Természetesen vannak, akik megvédték a magyar kapust, és ha most még nem is látják a szerződtetésének okát, legalább egy esélyt adnának neki. Magyarországon többnyire örömmel fogadták a hírt, az NSO kommentelői nagyrészt pozitív gondolatokat fogalmaztak meg. Összeszedtünk néhány érdekes hozzászólást – reakciók.

ANGLIÁBAN SOKAN KIAKADTAK

jas
„A Liverpool örömmel jelenti be? Örömmel?! Komolyan, ennek örültök?”

jake wilde
„Luis Suáreztől eljutottunk Danny Ingsig, Pepe Reinától Bogdán Ádámig. Ez a Brendan Rodgers-effektus…”

Deluden Brendan
„Igazán örülök neki, hogy megszereztük Bogdán Ádámot. Epizódszerepet kapott a Championship 18. helyezett csapatánál. Világklasszis.”

Joe Sumner
„Most, hogy bejelentették Bogdán érkezését, el is múlt az a jóleső izgalom, amit az új igazolások bejelentése előtt szoktam érezni…”

Paul Grech
„Őszinte leszek: szerettem Bogdánt, amikor a Boltonban a Premier League-ben védett, de Rodgers három éve azt mondja, hogy két jó kapust akar a keretben, mégsem biztosítja ezt.”

Ryan James
„Nem szoktam egyből rosszat mondani egy új igazolásról, de komolyan: Bogdán Ádám?!”

Jay Bucks
„Milner, Ings, most Bogdán. Nem értem, miért kritizálják a Liverpoolt, teljesen korrektek ezek az igazolások. Meg is lesz velük a bennmaradás a PL-ben.”

A legmorbidabb reakció


VOLTAK, AKIK MEGVÉDTÉK BOGDÁNT A SZIGETORSZÁGBAN

em
„A legjobbakat kívánom neki a csapatnál. Alig várom, hogy befogja a kritikusok száját.”

Wooly
„Egyszerűen nem értem, mire fel jön ennyi negatív komment. Még nem is láttuk játszani!”

Nasser Ammar AlSayed
„Szerintem jó igazolás, Bogdán sokkal jobb, mint Jones.”

LFCTOYE
„Végre egy igazán jó kapus, aki konkurenciát jelentget Mignolet számára! Üdv a családban!”

G Dog
„Bogdán kifogástalan lesz tartalék kapusnak. Amiért igazán kell aggódnunk, hogy Mignolet marad az első számú választás…”

Arnold Pradhan
„Szerintem kiváló döntés, ráadásul ingyen érkezett, így mindenképpen megéri nekünk!”

ÍGY LÁTJÁK AZ NSO OLVASÓI

Buci11
„A sok „szakértő” véleményével nem érdemes foglalkozni, ellenben pár dolgot még illene tudni, mielőtt hasonló kommentek születnek, Tisztelet a Kivételnek!!!
1. Bogdán TUD ÉLNI a lehetőségekkel! Ugyanis a szerződését is ennek köszönheti. Amikor a Pool ellen védett idegenben,akkor nem Ő volt az első számú kapus a Boltonban, éppen ezért védett a kupában. És lám olyan teljesítménnyel, hogy élete szerződést kapta!!!
2. Pedig megsérült utána és a visszavágón már nem tudott védeni, MÉGIS olyan benyomást tett a POOL vezetőire, hogy elkezdtek róla anyagokat nézni. Ugyanis KEDVES KÁROGÓ URAIM arrafelé nem úgy vesznek játékost, hogy most látták egyszer és már pénzt is áldoznak rá, hanem évekre visszamenőleg, ilyen anyagokat elemeztek Róla, mint ami most csatolva van a cikkhez. Ahol olyanokat is láttak, hogyan él a játékkal együtt, hogyan jön ki, milyen biztos nemcsak a bravúr védésekről néztek meg egy videót, hanem közel fél évig elemezték a srácot!!!
3. És most ugyan pénzt nem adtak érte a Boltonnak, de a pénzükbe kerül, hisz évekre ők állják a fizetését! És örömmel fogják tenni, mert jó üzletet csináltak, hanem mert majd megtekintve a következő évad végé a bajnokság statisztikáját, BOGDÁN a PL kapusok között MINIMUM AZ ELSŐBEN LESZ!!! Úgyhogy károgok, lehet előre beszerezni a nyugtatókat MERT NEKTEK SOK ÁLMATLAN ÉJSZAKÁT FOG SZEREZNI A SRÁC!!!! Jobb, ha erre felkészültök, mert ÉLNI FOG A LEHETŐSÉGGEL!!!”

HorusChaos
„Minek ide ellenség, amikor itt vagyunk mi Magyarok egymásnak?
Nos ezért is tart itt az ország, mert akinek sikere van, ahhoz rögtön érkezik egy sikertelen szomszéd, barát, ismerős,aki mindent megpróbál lerombolni amit a sikeres ember elért.
Gratula Ádám!”

D1VERSE
„Amúgy meg valaki kezdje el voodoozni Mignolet-t kb. ennyi esélye van Ádámkának, hogy akár a kezdő csapat felé tekingessen.”

telkilali60
„Örülök, hogy a Liverpool lát benne tehetséget! Szerintem az idény végén Mignolet távozni fog.”

lacas65
„Magyar játékos a Pool kapusa! :) Ez mekkora már! No és akkor most elkezdhetünk drukkolni, hogy meglegyen neki a kezdő is. Nem lesz egyszerű, de már bent van a csapatban.”

apollo905
„Teljesen mindegy, hogy kezdő lesz-e. A legjobb korban van, most volt esélye, hogy egy ekkora csapat leigazolja és megtörtént, örülni kell neki. Ha 2-3 év után nem jut lehetőséghez még mindig eligazolgat egy kiscsapathoz, de én szurkolók neki, hogy összejöjjön. Gratulálok Ádámnak!”

BOGDÁN ÁDÁM AZ NSO TV-NEK IS BESZÉLT SIMON MIGNOLET-RŐL ÉS ESÉLYEIRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik