Balotelli és Boateng összeverekedett az edzésen

Vágólapra másolva!
2010.12.03. 18:53
null
Balotelli és Boateng kézitusája (fotók: dailymail.co.uk)
Címkék
Nem érhet véget hét Mario Balotelli-balhé nélkül! A Manchester City olasz fenegyereke ezúttal ráadásul társra is lelt Jerome Boateng személyében: a két légiós verekedésétől volt hangos Roberto Mancini együttesének pénteki edzése.

Azt nem tudni, hogy a két játékos miért esett egymásnak, mindenesetre miután a két játékos szavakkal nem tudta elsimítani az ellentéteket, majdnem nyers erőszakba torkollott a konfliktus.

Alighanem mindkét labdarúgónak nagy szerencséje, hogy Kolo Touré gyorsan reagált az eseményekre és szétválasztotta a renitens párost, Roberto Mancini azonban az eset után így is tartott egy rövid, négyszemközti eligazítást Balotellinek.

Pedig az olasz csatárnak alapesetben most aligha lehet oka az idegeskedésre, hiszen szerdán két góllal segítette együttesét a Salzburg elleni 3–0-s sikerhez az Európa-ligában.

A német válogatott Jerome Boateng csapattársához hasonlóan a nyáron érkezett az eastlandsiekhez, de míg az olasz – Milánóból Manchesterbe költözése óta továbbra is – a balhék sorával tűnt ki elsősorban, a védőről csak pályán nyújtott teljesítménye miatt lehetett eddig hallani.

Mancininek már nem mert visszaütni Balotelli
Mancininek már nem mert visszaütni Balotelli
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik