Arsenal: Wilshere az U21-es Eb-keretben, Wenger kételkedik

Vágólapra másolva!
2011.05.19. 12:47
Címkék
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere a június 1-jei kerethirdetés előtt elmondta, hogy Stuart Pearce szövetségi kapitány meghívót küldött Jack Wilshere-nek az U21-es válogatottba, amely az Európa-bajnokságon vesz részt júniusban.

A francia szakember nem örül a 19 éves játékos válogatottbeli szereplésének, hiszen ebben az idényben rengeteg mérkőzésen lépett pályára – 48 tétmérkőzésen –, azonban elfogadja Pearce döntését.

„El kell fogadnunk ezt a döntést, még akkor is, ha úgy véljük, hogy nem helyes. Jack csaknem 50 mérkőzésen lépett pályára ebben az idényben. Egy újabb tornán való részvétel elég nagy kockázatot jelent. Ő is tisztában van vele, hogy teljesítőképességének határán mozog, azonban jól akar teljesíteni” – nyilatkozta Arsene Wenger.

Az U21-es Európa-bajnokságot Dániában rendezik június 11. és 25. között. Az angol válogatott – amely 2009-ben döntőt játszott, azonban Németországgal szemben alulmaradt – Ukrajnával, Spanyolországgal és Csehországgal van egy csoportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik