Arsenal: Dortmundban szabad a vásár, 41 millió a támadóért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 09:30
null
41 millió Aubameyangért? Az angolok szerint nem kizárt (Fotó: Reuters)
Jürgen Klopp távozásával kiárusítás lesz Dortmundban? Angol és német lapértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő csapat a nyáron több alapemberétől is megválik. Itt kerül a képbe az Arsenal…

Mint arról beszámoltunk, szerdán a Borussia Dortmund hivatalosan bejelentette, hogy Jürgen Klopp vezetőedző a szezon végén elhagyja a Ruhr-vidéki együttest. A német mester távozásával nagy változások lesznek a BVB-nél, és könnyen lehet, hogy több játékosától is megválik a csapat.

Az angol Sky Sports értesülései szerint az így kialakuló helyzetet kihasználva lecsapna az Arsenal, amely a dortmundiak támadóját, Pierre-Emerick Aubameyangot nézte ki.

A gaboni kiválóságot több európai élcsapattal is hírbe hozták – állítólag a Manchester United, a Napoli, az AS Roma, a Juventus, a Chelsea és a Milan is szívesen látná soraiban a játékost –, így ha a Borussia hajlandó is lenne elengedni, nem lesz könnyű dolguk a londoniaknak.

Tudja ezt persze Arsene Wenger is, aki a britek szerint újra feltöri a malacperselyt, és 41 millió eurót fizetne a támadóért.

Ha a Sky híre igaznak bizonyul, a BVB-nek nehéz lesz nemet mondania az ajánlatra, hiszen Aubameyang piaci értéke a mértékadó transfermarkt.de szerint „csupán” 19 millió euró.

A 25 esztendős támadót 2018 nyaráig köti szerződés a Dortmundhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik