Arsenal: Remélem, Diaby nem adja fel, folytatja - Wenger

Vágólapra másolva!
2013.04.01. 14:14
Arsene Wenger reméli, nem vonul vissza Abou Diaby, aki sokadik súlyos sérülését szenvedte el a csapat múlt heti edzésén, és nyolc-kilenc hónapos kényszerpihenője miatt megfordult a fejében, hogy feladja a karrierjét.

„Remélem, nem adja fel, hanem folytatja a pályafutását – mondta a francia szakember. – Még csak huszonhat éves, de ha belegondolok, mennyi sérüléssel kellett megküzdenie, s négy-öt nagy műtétje is volt, hatalmas lelki erőre van szüksége ahhoz, hogyhiggyen a talpra állásban."

A bal térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedő Diaby 2005 óta az Arsenal játékosa, korábban boka- és combsérülésekkel kínlódott.

„Először azt hittem, csak kificamodott a térde, de amikor megtudtam, milyen súlyos a probléma, arra gondoltam, hogy kész, itt vége van. Rengeteg nehézségen ment keresztül, ezt az újabb csapást már fejben is nagyon nehéz lehet feldolgozni. Remélem, sikerül neki, lesz miből erőt merítenie, és vissza tud jönni ebből a mély gödörből" – mondta Jack Wilshere, aki korábban több mint egy éven át lábadozott a sérülése után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik