Arsenal: Özil mellett Ramsey sem játszhat a londoni derbin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 14:40
Mesut Özilre mellett Aaron Ramseyre sem számíthat Arsene Wenger, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal menedzsere a vasárnapi, Tottenham elleni londoni derbin. Kim Källström ellenben végre bemutatkozhat az „ágyúsoknál”.



„Nem játszhat. Nem tudom, meddig, további vizsgálatok várnak rá” – mondta Özillel kapcsolatban a francia szakember – aki megerősítette a Bayern München elleni meccs után napvilágot látott híreket –, majd elárulta, hogy a sérüléséből lábadozó Aaron Ramsey rehabilitációjának utolsó szakaszában járt, amikor kisebb problémák léptek fel, így rövid távon az ő játékával sem kalkulálhat.

Wenger hozzátette, Kieran Gibbst pénteken vizsgálják meg az orvosok, míg Nacho Monreal minden bizonnyal hadra fogható lesz az észak-londoni derbin. Ahogy Kim Källström is, aki a szerződtetését megelőzően strandröplabdázás – más források szerint strandlabdarúgás – közben sérült meg, így egyelőre nem mutatkozhatott be az Arsenal színeiben.

A 64 éves szakvezető egyelőre nem tudja, hogy szerepet szán-e a Spurs ellen Källströmnek, de az biztos, hogy a Szpartak Moszkvától kölcsönvett játékos, valamint Yaya Sanogo pénteken már teljes értékű edzésmunkát végezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik