Arsenal: Nehéz elképzelni a ligát Ferguson nélkül - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 15:54
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere is elmondta véleményét Sir Alex Ferguson, a Manchester United élő legendájának visszavonulásáról. A francia szakember szerint nagyon nehéz lesz egy ilyen karizmatikus szakembert pótolni, de minden adott a további jó eredményekhez.

„Szeretnék tisztelegni egy elképesztő karrier előtt. Ha végigtekintjük az egész pályafutását, láthatjuk, hogy milyen páratlan eredményeket ért el. Nehéz elképzelni az angol ligát Ferguson nélkül, de már nincs mit tenni. Az biztos, hogy nem lesz könnyű feladata annak, aki a helyébe akar lépni” – mondta Wenger az Arsenal által készített videóban.Wenger az Arsenal által készített videóban.

Mint ismert, 2013. május 19-én, a West Bromwich Albion elleni bajnokin ül le utoljára a „vörös ördögök” kispadjára Sir Alex Ferguson, utódja David Moyes, az Everton menedzsere lesz, akire Wenger szerint nem vár könnyű feladat.

„A távozásától függetlenül a United még mindig ott lesz pénzügyileg a világ legjobb három csapatában, és ez egy remek alap lehet a következő menedzsernek. Az utóbbi időszakban sokat fejlődtek a manchesteri játékosok, és borzasztóan jó pozícióból várhatják a következő éveket. Természetesen hatalmas űrt kell betöltenie annak, aki Fergusont követi a csapatnál, hiszen a klub igazi egyénisége tűnik majd el egyik percről a másikra a hétköznapokból. Nem egyszerű egy ilyen embert pótolni” – tette hozzá Wenger.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik