Arsenal: Mindent megteszek, hogy Cescet ne vigye el a Barca - Wenger

Vágólapra másolva!
2011.05.19. 22:08
Címkék
Úgy tűnik, most már hivatalosan is elkezdődött a nyár, hiszen felröppent az első hír Cesc Fabregas esetleges Barcelonába igazolásával kapcsolatban: Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere kijelentette, minden erejével azon lesz, hogy megtartsa egyik, ha nem a legértékesebb futballistáját.

A hírek szerint Wengerék keményen fognak küzdeni, hogy megtartsák Fabregast. „Úgy gondolom, maradni fog, mindent megteszek, amit csak lehet, hogy ez így is legyen. Egy ilyen kvalitású futballistát nem lehet csak úgy elengedni, mindig küzdeni kell, hogy megtartsd a játékosaidat" – vélekedett a francia szakember.

Wenger szerint nem feltétlenül lenne jobb Cesc helyzete, ha visszatérne nevelőegyesületéhez: „Mi garantálja, hogy a Barcával trófeákat nyerne? Egy játékos, aki mindig klubot vált, ha nem nyer éppen trófeát, a semmibe tart. Véleményem szerint, egy igazi sportember akkor is hű marad a klubjához, amikor a dolgok nem mennek jól."

Fabregast ebben az idényben több sérülés is hátráltatta, Wenger bízik benne, hogy a következő szezonban többször számíthat csapatkapitányára. „Cesc Fabregas ebben a bajnokságban 22 meccsen játszott a 38-ból, a következő pontvadászatban reményeink szerint ez a szám harminc fölött lesz, ami egyben hatékonyabbá is tenne minket" – zárta nyilatkozatát Arsene Wenger.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik