Arsenal: „Mindenki utálta az öltözőben Alexis Sánchezt!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.14. 09:41
Raphael Honigstein neve talán azoknak is ismerős lehet, akik nem olvassák napi szinten az angol és német futballsajtót, a sportújságíró ugyanis Jürgen Kloppról írt 2017-ben életrajzi könyvet. Azt tehát nem lehet mondani, hogy nincsenek kapcsolatai a futballvilágban. És a német szakíró most elárult egy titkot Alexis Sánchezről…

A többek közt a Süddeutsche Zeitung, a The Guardian és a talkSPORT alkalmazásában álló Raphael Honigstein most a „Totally Football” podcastjában mesélt Alexis Sánchezről, és arról, miért kellett igazából távoznia a chileinek Londonból.

„Mindenki utálta az öltözőben Alexis Sánchezt!” (Fotó: AFP)
„Mindenki utálta az öltözőben Alexis Sánchezt!” (Fotó: AFP)

Mire Alexis Sánchez átigazolt a Manchester Unitedhez, addigra már mindenki az Arsenalon nevetett, mert úgy tűnt, a csapatnál örülnek a távozásának. Ezt persze a szurkolók egyáltalán nem értették. Arról azonban nem beszél szinte senki, hogy az Arsenal öltözőjében hogy utálta mindenki egy emberként Sánchezt!” – kezdte Honigstein.

„A csapatnál szinte mindegyik játékos azt érezte, Alexis felsőbbrendűnek érzi magát, és előadja a kamerának, hogy csak ő dolgozik az egész csapatban. Ám mikor minden meccs után azt mutatta a statisztika, hogy ő futotta az egyik legkevesebbet, akkor is csak a többiekre panaszkodott, és inkább a távozásról kezdett el beszélni…” – tette hozzá a német újságíró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik