Arsenal: megmutattuk, a foci nem csak a pénzről szól - Wenger

Vágólapra másolva!
2010.08.08. 13:50
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere úgy gondolja, hogy Cesc Fabregas megtartása nagy győzelem a londoni csapat számára. A francia tréner a klub hivatalos honlapján beszélt arról, hogy a klub megmutatta, a futball nemcsak a pénzről szól.

„Fontos számunkra, hogy játékosainkat maradásra bírjuk. Senki nem jöhet csak úgy, és mondhatja: akarjuk ezt a játékost, te meg jössz hozzánk. Fontos, hogy az a játékospolitika, amit elkezdtünk az elmúlt években, az működjön. Úgy gondolom, az egész futballvilágnak fontos, hogy sikeres legyen az Arsenal. Hiszen nemcsak úgy lehet sikert elérni a fociban, hogy nagy összegeket költünk. Úgy érzem, rengeteg energiát és munkát invesztáltunk abba, hogy kidolgozzunk egy fiatal labdarúgókból álló jó csapatot. Természetesen mindegyik játékosunkat marasztalni akarjuk, és meg akarjuk mutatni, hogy a politikánk működőképes. Fabregassal még terveink vannak" – mondta Arsene Wenger.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Cesc Fabregas, az Arsenal csapatkapitánya pénteken közleményben hozta nyilvánosságra, hogy a csábító ellenére nem igazol a Barcelonába, és a következő idényt is az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő „ágyúsok" soraiban tölti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik