Arsenal: közel a megegyezés a Villarreal hátvédjével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 16:52
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere megerősítette, hogy tárgyalnak a Villarreallal a brazil védő, Gabriel Paulista átigazolásáról.

A hétvégi, Brighton & Hove Albion elleni kupamérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere elismerte, hogy a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a 24 éves brazil hátvéd, Gabriel Paulista átigazolásáról a spanyol bajnokságban szereplő Villarreal együttesével.

„Jól haladnak a tárgyalások, bár egy kicsit lassan, még nem mondhatom biztosra, hogy megegyezünk – válaszolt az újságírók kérdéseire Wenger – 15 millió font a kivásárlási ára. Készen állunk arra, hogy kifizessük a szükséges összeget egy jó játékosért.”

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, az üzlet akadályokba ütközhet, ugyanis nem biztos, hogy megkapja az átigazoláshoz szükséges munkavállalási engedélyt a védő, mivel csak két éve játszik Európában és még a válogatottban sem szerepelt.

A sajtótájékoztató során Wenger azt is elhintette, hogy Gabriel Paulista esetleges szerződtetésével sem ér véget a vadászat új játékosokért a januári átigazolási időszakban. „Hogy befejeztük-e? – folytatta az előző szezon végén FA-kupát nyerő klub menedzsere – „Nem feltétlenül.”

Amennyiben Gabriel Paulista nem kap munkavállalási engedélyt, a német Sport Bild információi szerint a VfB Stuttgart 18 éves hátvédje, Timo Baumgartl is képbe kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik