Arsenal: „Ha csak bólogatni kell, nekem is szólhattak volna”

Vágólapra másolva!
2013.06.23. 11:46
Tony Adams, az Arsenal labdarúgócsapatának legendás játékosa szerint korábbi együttesének hatalmas a lemaradása az élmezőnyhöz képest, ezért jelentős változtatásokra van szükség a klub vezetőségében.
„Itt lenne az ideje, hogy az Arsenal végre nyerjen is valamit! Még mindig rengeteg hiányossággal küzd a csapat, trófeát pedig az elkövetkezendő években sem fog nyerni, pedig én már az FA-kupával, vagy a Ligakupával is kiegyeznék” – mondta Adams a The Sunnak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az „ágyúsok” a 73 éves Sir Chips Keswicket nevezték ki a klub elnökének Peter Hill-Wood visszavonulása után. A londoni csapatnál majd' húsz évet eltöltő Adams szerint ez hatalmas hiba volt, és inkább neki kellett volna kapnia a megüresedett pozíciót.

„Chips nagyszerű ember, de a kinevezése nem volt túl előrelátó döntés a vezetőség részéről. Ha valaki olyanra van szükség, aki csak bólogat és helyesel, akkor nekem is szólhattak volna, az is jobb döntés lett volna ennél. Sajnos azonban nemcsak itt van probléma a vezetésben, eljött az ideje, hogy végre egy új menedzser üljön le a kispadra” – tette hozzá Adams.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik