Arsenal: Ez így nem mehet tovább, változás kell - Podolski

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.28. 12:06
null
Amikor még nagy volt az öröm – mostanra már nem felhőtlen az edző és játékosa kapcsolata (Fotó: Action Images)
Lukas Podolski, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgója változást szeretne – vagy távozna az „ágyúsoktól”, vagy több lehetőséget kapna Arsene Wengertől.


Podolski távozásáról sok hír jelent meg az utóbbi hetekben,mivel a német válogatott támadó egyszer sem volt kezdő a Premier League-ben az Arsenalnál, még azután is a kispadon találta magát, hogy a Bajnokok Ligájában duplázott.

„Ez így nem mehet tovább, valaminek változnia kell – mondta Podolski az egyik lengyel újságnak, a Super Expressnek. – Már nem vagyok húsz-, huszonegy éves, nem érek rá kivárni a lehetőséget. Huszonkilenc vagyok, játszani, játszani és játszani akarok!”

„Nem értem, mit tehetnék még, hogy változzon a helyzetem?! Amikor a Bajnokok Ligájában a kezdőcsapatban kaptam lehetőséget, kétszer is a kapuba találtam. A következő meccsen mégis a cserepadra kerültem. Nem tudom, mit kellene még mutatnom az edzőmnek.”

„Wenger nem vak, látja, hogy mindent megteszek. Megértem, ő a felelős azért, hogy eredményes legyen a csapat, de a következő napokban leülök beszélni vele. Szeretném megtudni, mit kínál nekem a klub.”

Podolskival kapcsolatban az Intert hozták szóba, mint lehetséges következő állomás a támadó karrierjében, ám a hírek szerint Wenger nem akarja elengedni a lengyelt, aki nem ragaszkodik a távozáshoz, ám a jelenlegi helyzeténél többre vágyik.

„Még semmi sincs eldöntve, nyilvánvaló, hogy először azt szeretném megtudni, hogyan áll a helyzetemhez az Arsenal.”

Habár az még nem dőlt el, hol folytatja karrierjét Podolski, az ugyanakkor biztos, hogy nem igazol át a városi rivális Tottenhamhez, erről a támadó már októberben biztosította az „ágyúsok” híveit, mondván „a pokol előbb fagy be, minthogy ez megtörténik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik