Arsenal: a német csodagyerek sérülten is izgatja Wengert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 13:48
Az angol labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető Arsenal akár már januárban, de legkésőbb a nyáron kész kifizetni a 45 millió eurós kivásárlási árat Julian Draxlerért, a Schalke támadó középpályásáért. Arsene Wenger menedzsert az sem riasztja el, hogy a fiatal játékos súlyos sérülésből lábadozik.

Angliai beszámolók szerint az „ágyúsok" már a héten orvosira várták volna a „húszéves csodagyereket", csakhogy neki a müncheni specialistánál, Hans Müller-Wolhfahrtnál van jelenése bokaszalagszakadása miatt, így a londoni vizit egyelőre elmarad.

Bár Draxler március előtt aligha léphet pályára, Wenger nem mond le a szerződtetéséről, hiszen stábjával együtt úgy véli, hogy az új Robin van Persie vagy az új Thierry Henry bújik meg a németben. Utóbbi két játékos sem befejező csatárként érkezett az Arsenalba, de végül azon a poszton kötött ki – a francia szakember úgy véli, hogy a támadó középpályásként megismert Draxlernek is megvannak a képességei ehhez az átalakuláshoz.

A Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalkénál úgy kalkulálnak, hogy nyárnál tovább nem tudják megtartani a több nagy klub által csábított Draxlert, viszont remélik, az érte kapott jó pénz sok mindenre elég lesz – például a Tottenhamből elvágyódó Lewis Holtby visszaszerzésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik