Arsenal: 80 millióért érkezhet az elefántcsontparti támadó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.07.14. 18:15
null
Nicolas Pépé 80 millió euróért az Arsenal játékosa lehet (Fotó: AFP)
Francia lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata 80 millió euróért szerződtetné a Lille 24 esztendős szélsőjét, Nicolas Pépét.

 

Nicolas Pépé remek idényt tudhat maga mögött, a Lille-lel ugyanis ezüstérmet szerzett a francia bajnokságban. A 24 éves elefántcsontparti szélső a 2018–2019-es kiírásban 38 Ligue 1-mérkőzésen lépett pályára, összesen 22 gólt szerzett, illetve 11 gólpasszt is kiosztott.

Nem meglepő módon több csapat figyelmét is magára vonta Pépé, többek között a Bayern München és a Barcelona érdeklődéséről is lehetett hallani. Vasárnap a francia Telefoot azonban arról számolt be, hogy az Arsenal is kész tárgyalni a francia ezüstérmessel, és akár 80 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni Pépéért. A Lille elnöke, Gérard López is megerősítette, hogy az együttes nyáron eladja gólvágóját.

Pépé ügynöke is megszólalt a rengeteg érdeklődővel kapcsolatban, elárulta, hogy a Paris Saint-Germain is opció lehet az elefántcsontparti játékos számára.

Nicolas minden csapat felé nyitott, amely szerződtetni szeretné, a lehetőségek között pedig a PSG is ott van. A legfontosabb, hogy olyan helyre igazoljon, ahol megfelelő körülmények vannak, hogy fejlődjön” – mondta Samir Khiat.

Az „ágyúsokat” korábban egy másik elefántcsontpartival, Wilfried Zahával hozták szóba, akiért azonban szintén mélyen zsebbe kell majd nyúlnia az Arsenalnak, hiszen a Crystal Palace 90 millió euró alatt nem hajlandó megválni a 26 éves támadótól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik