Anglia: visszafizetik a jegyárat, mert két játékosuk összeverekedett

Vágólapra másolva!
2016.12.07. 17:20
Az angol második ligás Preston North End labdarúgócsapatának vezetősége úgy határozott, hogy minden drukkernek visszafizeti a jegyárat, aki elkísérte a gárdát a Sheffield Wednesday elleni idegenbeli bajnokira. A Preston 2–1-es vereséget szenvedett, a klub két játékosa pedig – Eoin Doyle és Jermaine Beckford – összeverekedett a pályán. A játékvezető kiállította a „belharc” résztvevőit.

A Preston North End menedzsere, Simon Grayson „abszolút szégyenletesnek” nevezte a történteket. A klub hivatalosan bejelentette, hogy mindkét játékos súlyos pénzbüntetést kap. A befolyt összegből kárpótolják a Preston utazó drukkereit – a Hillsborough-t megjárt szurkolóknak visszafizetik a jegyárat.

Doyle és Beckford nyilvánosan megkövette a klub vezetőségét, a csapattársakat és a drukkereket.

„A Sheffieldbe utazó szurkolóinkat súlyosan cserbenhagyta Jermaine Beckford és Eoin Doyle. Teljesen igazságos, hogy a büntetésükből befolyt pénzzel a szurkolóinkat kárpótoljuk. Nagyon tisztán tudattuk velük, illetve az egész kerettel, hogy az ilyen viselkedésmód teljességgel elfogadhatatlan. Az ügyet ezzel lezártuk” – közölte Grayson.

Doyle és Beckford egyaránt a kiállítás sorsára jutott (Fotó: Action Images)
Doyle és Beckford egyaránt a kiállítás sorsára jutott (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik