Anglia: tusolóba vizelés – 10 font – elképesztő büntetések a klubnál

Vágólapra másolva!
2016.02.12. 18:44
Nem érdemes elfelejteni valakinek a születésnapját és nem árt vigyázni azzal sem, ha valakinek könnyítenie kell magán, főleg, ha az ember az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kidderminster Harriers játékosa. Nemrégiben a klubvezetőség ugyanis „súlyos” büntetéseket szabott ki a futballistákra házon belül. Íme, a lista!


A KIDDERMINSTER HARRIERS HÁZON BELÜLI BÜNTETÉSEI

Vizelés a tusolóban (fürdés közben is!) – 10 font
Fa, vagy bokor melletti vizelés – 5 font
A flipflop, azaz lábujjközös papucs elhagyása, vagy más lábbelijének viselése – 5 font
Elfelejteni tortát hozni a születésnapra – 20 font
A mérkőzés napján a kalap viselése – 20 font
A bérekről való beszéd – 50 font

De ezek csak a legalacsonyabb összegekkel járó büntetések. A súlyosabbak közé tartozik, ha valaki a meccs napján elkésik vagy nem jelenik meg a csapat közös estjein. A „legdrágább" hiba, ha egy játékos indokolatlanul kihagyja az edzést. Ezért 150 fontot kell befizetnie a klub kasszájába.

És hogy ki hozta meg ezeket a döntéseket? A menedzser, egyben többségi tulajdonos, Colin Gordon, aki tavaly novemberben mindösszesen három fontért vette meg a klubot, majd 100 ezer fontjának köszönhetően életben tartotta az egyesületet.

„Hallottam, hogy néhány szurkoló Cellinónak hív. – Massimo Cellino a másodosztályban szereplő Leeds United tulajdonosa és többször is összetűzésbe került a hatóságokkal – Azt gondolják, hogy ez a saját klubom, én irányítom a csapatot és ez az egész csak az egómról szól. Tisztességes voltam, az életemet áldoztam a klubra. A nap huszonnégy órájában, fizetés nélkül dolgozom. Csakúgy, mint a lányom" – mondta a The Times-nak az 53 éves Gordon.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik