Anglia: Rojo bejelentette, a Manchester Unitedhez igazol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.19. 09:21
null
A hivatalos bejelentés még várat magára, de Rojo minden bizonnyal az MU-hoz igazol (Fotó: Reuters)
A világbajnoki ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott tagja, Marcos Rojo hétfő este az egyik helyi rádióállomásnak adott interjújában elárulta, hogy az érte kitartóan érdeklődő Manchester Unitedben folytatja pályafutását.

 

A portugál Sporting védője már napok, még inkább hetek óta szerepel az MU kívánságlistáján, és a jelek szerint siker koronázta az angol klub erőfeszítéseit.

„Álomszerű a Manchester United játékosának lenni. Nem volt könnyű döntés elhagyni a Sportingot” – mondta Rojo, akinek, még az Estudiantes játékosaként, Juan Sebastián Verón sokat mesélt a klubról.

A hírek szerint a 24 éves védő négy plusz egy éves szerződést köt a „vörös ördögökkel”, míg Nani az ellenkező utat járhatja be – kölcsönbe kerülhet nevelőegyesületéhez.

A világbajnoki ezüstérmes védő a múlt héten megtagadta az edzéseken való részvételt a Sportingnál, amiért később elnézést kért, és hétfőn ismét tréningre jelentkezett. Kedden azonban már várhatóan Manchesterbe vezet az útja, ahol átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, szerdán pedig aláírja szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik