HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.21 09:45 Frissítve: 2018.03.21 10:41

Anglia: Premier League-csapatot venne Mayweather, hozná CR-t is

Egészen bizarr pletyka kapott szárnyra Angliában: napjaink egyik legjobb és legismertebb ökölvívója megvásárolná a Premier League-ben szereplő Newcastle Unitedet. És odavinné gyorsan Cristiano Ronaldót is…

HIRDETÉS

 

A Newcastle United eladása évek óta téma a csapat háza táján, legutóbb mindenki biztosra vette, hogy egy brit üzletasszony, Amanda Staveley veszi át az együttest, ám a tárgyalások újra elakadtak, így a „szarkák” továbbra is új tulajdonost keresnek.

Akad is egy új érdeklődő, igaz, rá nem sokan számítottak: Floyd Mayweather egy interjúban ugyanis elárulta, fontolgatja a klub megvásárlását…

Mayweather CR-t is hozná? (Fotó: Instagram/Cristiano Ronaldo)

„Imádom Newcastle-t! Az ottani emberek aztán tudnak bulizni, nagyon szeretem azt a várost. Ismerem a játékosokat is, találkoztam velük nemrég. Mindig nyitott vagyok új üzleti lehetőségekre, de ezeket a döntéseket nem a szívemmel kell meghoznom” – mondta a Daily Starnak Mayweather.

„Ha valaki összerak egy üzleti tervet a klubról, és az embereim azt mondják, »Floyd, ezzel pénzt kereshetsz!«, akkor már megyek is a bankba! Cristiano Ronaldo régi barátom, szóval az sem kizárt, hogy rá tudnám venni, hogy Newcastle-ben fejezze be a karrierjét” – kezdett el rögtön tervezgetni Mayweather.

Hogy az amerikai ökölvívó komolyan gondolja-e a fenti kijelentéseit, az egyelőre rejtély marad, ám annyi biztos, hogy a „szarkák” ügyeiben mindig jól értesült Newcastle Chronicle beszámolója szerint egyelőre semmilyen megkeresés nem érkezett Mayweatherék részéről a klubhoz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.26 00:31:51

Angol labdarúgás SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ám a mostani csapat Jürgen Klopp vezetésével, irányításával már az űrfutballt játssza. Lehet-e még tökéletesebb, kidolgozottabb, precízebb a játék, mint most a Poolé? Aligha.

2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS