HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.21 09:45 Frissítve: 2018.03.21 10:41

Anglia: Premier League-csapatot venne Mayweather, hozná CR-t is

Egészen bizarr pletyka kapott szárnyra Angliában: napjaink egyik legjobb és legismertebb ökölvívója megvásárolná a Premier League-ben szereplő Newcastle Unitedet. És odavinné gyorsan Cristiano Ronaldót is…

HIRDETÉS

 

A Newcastle United eladása évek óta téma a csapat háza táján, legutóbb mindenki biztosra vette, hogy egy brit üzletasszony, Amanda Staveley veszi át az együttest, ám a tárgyalások újra elakadtak, így a „szarkák” továbbra is új tulajdonost keresnek.

Akad is egy új érdeklődő, igaz, rá nem sokan számítottak: Floyd Mayweather egy interjúban ugyanis elárulta, fontolgatja a klub megvásárlását…

Mayweather CR-t is hozná? (Fotó: Instagram/Cristiano Ronaldo)

„Imádom Newcastle-t! Az ottani emberek aztán tudnak bulizni, nagyon szeretem azt a várost. Ismerem a játékosokat is, találkoztam velük nemrég. Mindig nyitott vagyok új üzleti lehetőségekre, de ezeket a döntéseket nem a szívemmel kell meghoznom” – mondta a Daily Starnak Mayweather.

„Ha valaki összerak egy üzleti tervet a klubról, és az embereim azt mondják, »Floyd, ezzel pénzt kereshetsz!«, akkor már megyek is a bankba! Cristiano Ronaldo régi barátom, szóval az sem kizárt, hogy rá tudnám venni, hogy Newcastle-ben fejezze be a karrierjét” – kezdett el rögtön tervezgetni Mayweather.

Hogy az amerikai ökölvívó komolyan gondolja-e a fenti kijelentéseit, az egyelőre rejtély marad, ám annyi biztos, hogy a „szarkák” ügyeiben mindig jól értesült Newcastle Chronicle beszámolója szerint egyelőre semmilyen megkeresés nem érkezett Mayweatherék részéről a klubhoz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS