HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.01 19:55 Frissítve: 2016.07.02 01:28

Anglia: PL-csapatnál folytatja pályafutását a DVSC kapusa

Deczki Máté, a DVSC-Tevától távozó 16 éves kapus aláírt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke Cityhez.

 

Deczki Máté aláírt a Stoke-hoz

A 2000-ben született kapus Stoke-ba igazolásáról már májusban hírt adtunk, az átigazolása azonban csak most vált hivatalossá. Deczki Mátéra az utánpótlás-válogatott meccseken figyelt fel a Stoke, fiatal kora ellenére edzőmeccsen már védte a Loki első csapatának a kapuját is.

Új klubjánál először az U18-asoknál számítanak a 16 éves labdarúgóra. A Stoke kötelékéhez tartozik egy másik magyar kapus, a 19 éves Gyollai Dániel is.

„Az előző napok izgatottsága mostanra már boldogság lett, nagyon örülök ennek a lehetőségnek – nyilatkozta Deczki a Nemzeti Sport Online-nak. – A felmérések után hétfőn már edzések lesznek, nagyon várom már, hogy elkezdődjenek.”

„Most az elsődleges célom az, hogy minél hamarabb beilleszkedjek, a lehető legtöbbet fejlődjek, és rendszeres játéklehetőséghez jussak az U18-as csapatnál. Az álmom az, hogy egy nap a felnőttek között is megmutathassam magam, de ahhoz még rengeteget kell dolgoznom. Hálás vagyok a Debrecennek azért, amit kaptam a klubtól, természetesen a továbbiakban is figyelemmel követem a teljesítményét.” 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL

Érkezők: Bokros Tibor (Balmazújváros), Karol Mészáros (szlovák, Puskás Akadémia), Danilo Szekulics (szerb, Vojvodina – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Geoffrey Castillion (holland, Puskás Akadémia), Karikás Krisztián (Balmazújváros, ?), Nagy Kevin (Balmazújváros, ?), Szilvási Péter (Mezőkövesd), Varga Kevin (Balmazújváros, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kovács Péter
Kiszemeltek:
Botka Endre (Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton, legutóbb Puskás Akadémia, kölcsönben), Daru Bence (Zalaegerszeg), Milovan Petrovikj (macedón, FK Rabotnicski Szkopje – Macedónia), Tóth Milán (MTK)
Kölcsönbe távozók: Sós Bence (ismét Mezőkövesd)
Távozók: Bódi Ádám (Videoton), Adamo Coulibaly (francia, szabadon igazolható), Deczki Máté (Stoke City – Anglia), Lázár Pál (DVTK, szabadon igazolhatóként), Ibrahima Sidibe (szenegáli, szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Varga József (Videoton)

2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.