nemzetisport.hu 2016.07.01 19:55 Frissítve: 2016.07.02 01:28

Anglia: PL-csapatnál folytatja pályafutását a DVSC kapusa

Deczki Máté, a DVSC-Tevától távozó 16 éves kapus aláírt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Stoke Cityhez.

 

Deczki Máté aláírt a Stoke-hoz

A 2000-ben született kapus Stoke-ba igazolásáról már májusban hírt adtunk, az átigazolása azonban csak most vált hivatalossá. Deczki Mátéra az utánpótlás-válogatott meccseken figyelt fel a Stoke, fiatal kora ellenére edzőmeccsen már védte a Loki első csapatának a kapuját is.

Új klubjánál először az U18-asoknál számítanak a 16 éves labdarúgóra. A Stoke kötelékéhez tartozik egy másik magyar kapus, a 19 éves Gyollai Dániel is.

„Az előző napok izgatottsága mostanra már boldogság lett, nagyon örülök ennek a lehetőségnek – nyilatkozta Deczki a Nemzeti Sport Online-nak. – A felmérések után hétfőn már edzések lesznek, nagyon várom már, hogy elkezdődjenek.”

„Most az elsődleges célom az, hogy minél hamarabb beilleszkedjek, a lehető legtöbbet fejlődjek, és rendszeres játéklehetőséghez jussak az U18-as csapatnál. Az álmom az, hogy egy nap a felnőttek között is megmutathassam magam, de ahhoz még rengeteget kell dolgoznom. Hálás vagyok a Debrecennek azért, amit kaptam a klubtól, természetesen a továbbiakban is figyelemmel követem a teljesítményét.” 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL

Érkezők: Bokros Tibor (Balmazújváros), Karol Mészáros (szlovák, Puskás Akadémia), Danilo Szekulics (szerb, Vojvodina – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Geoffrey Castillion (holland, Puskás Akadémia), Karikás Krisztián (Balmazújváros, ?), Nagy Kevin (Balmazújváros, ?), Szilvási Péter (Mezőkövesd), Varga Kevin (Balmazújváros, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kovács Péter
Kiszemeltek:
Botka Endre (Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Videoton, legutóbb Puskás Akadémia, kölcsönben), Daru Bence (Zalaegerszeg), Milovan Petrovikj (macedón, FK Rabotnicski Szkopje – Macedónia), Tóth Milán (MTK)
Kölcsönbe távozók: Sós Bence (ismét Mezőkövesd)
Távozók: Bódi Ádám (Videoton), Adamo Coulibaly (francia, szabadon igazolható), Deczki Máté (Stoke City – Anglia), Lázár Pál (DVTK, szabadon igazolhatóként), Ibrahima Sidibe (szenegáli, szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Varga József (Videoton)

2019.12.15 11:49:36

Angol labdarúgás H. D.

A belga középpályás két gólt szerzett, és egy gólpasszt is kiosztott Sterlingnek.

2019.12.13 18:03:12

Angol labdarúgás H. D.

A Watford becsülettel küzdött, de kihagyta a helyzeteit, így Jürgen Klopp csapata nyert.

2019.12.07 18:11:31

Angol labdarúgás M. G.

Guardiola csapatát szétkontrázta a United az első 30 percben, a címvédő csak szépíteni tudott.

2019.12.04 20:55:42

Angol labdarúgás M. G.

Jürgen Klopp a kispadra tette Szalahot és Firminót, a listavezető így is lelépte városi riválisát.

2019.12.04 12:57:18

Angol labdarúgás B. L.

A portugál a Tottenham trénereként tért vissza az MU otthonába, de csapata nem bírt Rashforddal.