Anglia: megtévesztés volt a pálya közepén szeretkező pár

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 14:46
Ami csütörtökön fenntartásokkal kezelt botránynak tűnt, péntekre kiváló reklámfogás lett. Nem, nem szökött be egy pár a Charlton Athletic stadionjába, és nem szeretkezett a pálya közepén, az egész történet csak a klub kitalációja és egy PR-fogás volt.

Az éjszaka leple alatt a The Valley stadionba lopózó párról készült videó a hét közepén bukkant fel, a sajtó hamar nagy dobra verte. Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Charlton Athletic úgy tett, mintha semmit nem tudna az egészről és vizsgálat indításáról adott ki közleményt.

Egy nappal később, azaz pénteken már elismerte a klub, hogy ők állnak a videó és a történet mögött, az egész csak egy reklámfogás volt. A videó vírusként való elterjesztésével próbáltak minél nagyobb figyelmet keríteni a #HireTheValley kampányuknak.

Az akció lényege az, hogy májusban a szurkolók kibérelhetik a stadion pályáját magáncélú mérkőzések szervezésére, így ott rúghatják a gólokat, ahol a kedvencek hétvégente, vagy a pár a reklámnak kitalált felvételen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik