HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.12.19 10:03

Anglia: klubhűség a halál után, döbbenetes ajánlat 1.8 millióért

Az angol másodosztályban szereplő Huddersfield Town labdarúgócsapata nem mindennapi ajánlattal állt az igazán elszánt szurkolói elé. A klub különleges temetési búcsúztatót ígér.

HIRDETÉS

 

A Huddersfield Town hosszú távú kapcsolatot kíván kialakítani a szurkolókkal, a haláluk után is.

Az Avalon temetkezési vállalat nemrégiben összeállt az angol klubbal, és gondoskodik arról, hogy az igazán elszánt drukkerek futball témájú temetésben részesülhessenek.

Portfóliójában olyan szolgáltatások szerepelnek, mint a klub kék-fehér színeire festett, egyedi koporsó vagy névvel ellátott urna, de arra is van lehetőség, hogy az elhunyt hamvait szétszórják a John Smith Stadion területén.

Adam Fisher a temetkezési vállalat üzletfejlesztési menedzsere szerint a Huddersfield Town az első labdarúgóklub az Egyesült Királyságban – és talán a világon –, amely megtalálta ezt a piaci rést.

„Olyan csapatot kerestünk, amely nem túl nagy, de nem is sokadosztályú. A Huddersfield tökéletesen megfelel az elképzeléseinknek” – mondta a kiválasztás szempontjáról a menedzser.

Egy futballtemetés költsége jelenleg 5770 euróra (mintegy 1.8 millió forint) rúg, de az előrelátó drukkerek legfeljebb tízéves futamidőre, havi részletben is rendezhetik a számlát, természetesen előre.

„Bár a legtöbb temetés még hagyományos szertartással történik, úgy látom, hogy az elmúlás helyett egyre inkább az élet ünneplése kerül előtérbe, ami magában foglalja a sport érdekeit is. Gyakran kérik az emberek, hogy valamilyen formában használhassák a klub nevét, márkáját. A szurkolók ezzel a halál után is támogatják a klubot” – tette hozzá Fischer.

„Ez még tabutéma, de nem kell, hogy az legyen. Vannak bizonyos dolgok az életben – ilyen a halál és az adók –, amikre jobb előre készülni. Minél hamarabb megtervezünk, annál jobb.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS