Anglia: furcsa eredmények a kapusnál, kiderült, leukémiás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.07. 10:00
Az angol másodosztályban szereplő Wolverhampton Wanderers hivatalos közleményt adott ki, melyben közölte, a csapat kapusánál, Carl Ikeménél leukémiát diagnosztizáltak.

A 31 esztendős kapus gyermekkora óta a Wolverhampton játékosa, játszott kölcsönben többek közt a Leicester Citynél, a Queens Park Rangersnél és a Middlesbrough-nál is, a „farkasoknál” pedig már több mint 200 meccsen játszott, sőt a nigériai válogatott kapuját is védte már tízszer.

Ikeme most is a Wolverhamptonnal kezdte meg a felkészülést az új idényre, ám a felkészülés során elvégzett teszteknél különös eredményeket mértek a kapuvédőnél, ezért újabb vizsgálatokra küldték, ahol megállapították, az Angliában született játékos leukémiás.

„Szavak nincsenek rá, mennyire sokkolt minket a hír. Carl hosszú évek óta a klubnál van, és igazi meghatározó egyéniség a pályán és az öltözőben is. Mind tudjuk, ő egy igazi harcos, így biztosak vagyunk benne, ebből a harcból is nyertesen kerül ki! Biztosítottuk a játékost és a családját is, az út minden lépésénél ott leszünk, és segítünk!” – mondta a Wolves igazgatója, Laurie Dalrymple.
Wolves on Twitter

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik