Anglia: Davids felállt a kispadról; irány Milánó?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.18. 21:51
Decemberi visszavonulása után távozik az angol ötödosztályú Barnet labdarúgócsapatától Edgar Davids vezetőedző. A játékos-edzőként tevékenykedő 74-szeres holland válogatott középpályást az idényben háromszor is kiállították, így decemberben bejelentette visszavonulását, majd szombaton a kispadról is felállt, és távozott a klubtól.

A Barnet szombat este hivatalos honlapján közölte: Edgar Davis közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. „Mindenki nagyon hálás Edgarnak az itt elvégzett munkájáért és a csapat jelenlegi struktúrájának építéséért. Sok sikert kívánunk neki további karrierjében" – olvasható a klub közleményében.

Davids 2012 októberében érkezett a Barnethez, Mark Robson 2012 decemberi távozása óta vezetőedzőként irányította a csapatot.

A Barnet 28 forduló után 10. a 24 csapatos angol ötödosztályban (Conference National), mindössze három pontra van a feljutási osztályozós helyektől.

Sajtóhírek szerint nem lesz sokáig munka nélkül Edgar Davids: korábbi válogatottbeli csapattársa, Clarence Seedorf segítője lehet a Milannál. Seedorfot a héten nevezte ki vezetőedzőnek a milánói együttes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik