Anglia: Coulibaly a Charltonnál van, próbajátékon tesztelik

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 19:55
null
Coulibaly a Championship 9. helyén végzett Charltonnál folytathatja (Fotó: Szabó Miklós)
Hosszas klubkeresés után úgy tűnik, csak megtalálta a megfelelő csapatot Adamo Coulibaly, a magyar labdarúgó NB I 2012–2013-as idényének gólkirálya: a centert (aki Törökországban és Cipruson is tárgyalt már kérőkkel, de senkivel nem tudott megállapodni) az angol másodosztályban (Championship) szereplő Charlton Athletic teszteli.

Coulibaly szerződése lejárt Debrecenben, így szabadon igazolhatóvá vált. A Charlton Coulibaly mellett a védő Richard Woodot teszteli.

„Coulibaly olyasvalaki, akit már jó ideje figyeltünk. A játékosmegfigyelőink közül Phil Capple és Roger Cross is megnézte. Roger látta Belgiumban a Debrecen játékosaként, és úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy idehozzuk. Francia anyanyelvű, de jó az angolja, ami fontos. Szeretnénk egy kicsit hosszabb ideig tesztelni, mert sokáig nem edzett, és ez az egyetlen probléma. Ezen a héten itt edz, és jónak tűnik, de van egy kis lemaradása a keret többi tagjához képest – ez természetes is. Ki kell próbálnom mindenképpen élesben, hogy meggyőződjek a képességeiről. A jelentések jók, a játékosmegfigyelőink elégedettek voltak vele, innentől már rajtunk a sor, hogy megnézzük, és meglássuk, erősítést jelent-e” – nyilatkozta Chris Powell menedzser.

Coulibaly a Charlton szerdai felkészülési meccsén pályára is lépett: gólt ugyan nem szerzett, de egy kapufa mellett számos lehetőség adódott előtte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik