HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.04 17:17 Frissítve: 2014.07.29 01:38

Anglia: Capello megérkezett, Terry nem beszél a karszalagról

Az angol média szerint edzői karrierje egyik legnehezebb döntése vár a Londonba csütörtökön visszatérő Fabio Capellóra: megtartja-e John Terryt az angol válogatott csapatkapitányának?

HIRDETÉS

A térdműtét után lábadozó Fabio Capello sántikálva érkezett meg a londoni Heathrow repülőtérre, ám így sem állt meg, hogy válaszoljon újságírói kérdésekre – azaz nem derült ki, mi az álláspontja John Terry pikáns házasságtöréséről, pontosabban arról, hogy a volt játékostársa, Wayne Bridge exbarátnőjével viszonyt folytató hátvéd maradhat-e Anglia labdarúgó-válogatottjának csapatkapitánya.

Az angolok olasz szövetségi kapitánya először segítőjével, Franco Baldinivel egyeztet, aki már megszondázta Terry klubját, a Chelsea-t az ügyben. Mint arról beszámoltunk, Carlo Ancelotti, a londoni egylet ugyancsak olasz menedzsere jelezte: a „kékeknél" továbbra is Terryé marad a kapitányi karszalag.

John Terry szóvivője útján tudatta: a híresztelésekkel ellentétben nem mondott le a csapatkapitányságról, és semmiféle nyilatkozatot nem szándékozik tenni a témában addig, amíg nem egyeztetett Capellóval.

Az angol média szerint Fabio Capello lezárja a kapitánykérdést, mielőtt elutazik Varsóba, a 2012-es Európa-bajnokság vasárnapi sorsolására.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS