Anglia: a szövetség vizsgálatot indít Diego Costáék ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 19:09
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) vizsgálatot indít Diego Costával és Gabriel Paulistával szemben. A Chelsea és az Arsenal játékosa a két csapat szombati rangadóján akaszkodott össze egymással, az „ágyúsok” védőjét az eset után ki is állította Mike Dean játékvezető.

A spanyol válogatott támadó a 2–0-ra megnyert mérkőzés 44. percében Laurent Koscielnyvel és Gabriel Paulistával is összebalhézott, a francia védőnek még egy pofont is kiosztott, de megúszta sárga lappal a kakaskodást.A spanyol válogatott támadó a 2–0-ra megnyert mérkőzés 44. percében Laurent Koscielnyvel és Gabriel Paulistával is összebalhézott, a francia védőnek még egy pofont is kiosztott, de megúszta sárga lappal a kakaskodást.

A pályán kívül azonban lett folytatása a történetnek, az FA fegyelmi bizottsága erőszakos viselkedésért eljárást indított Costa ellen, akinek kedd 19 óráig van lehetősége reagálni a vádakra.

A Sky Sports arról számolt be, hogy mivel Costa vizsgálat alatt áll, a Walsall elleni szerdai Ligakupa-mérkőzésen nem léphet pályára.

Az Arsenalt erősítő Gabriellel szemben helytelen magatartás miatt vizsgálódik az angol szövetség, míg az „ágyúsok” jelezték, fellebbeznek a brazil védő kiállítása miatt.

Ha a szervezet elutasítja az Arsenal beadványát, Gabriel hárommeccses eltiltást kaphat. A Chelsea játékosa hasonló mértékű büntetésre számíthat, ha elmarasztalják.

Diego Costa balhéja Paulistával és Koscielnyvel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik