Anglia: a sereghajtó elhappolja a Chelsea célpontját - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 16:31
Nemet mondott Andrej Kramaric a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának, így a horvát gólvágó az angol élvonal sereghajtójánál, a Leicester Citynél folytathatja pályafutását.

Kramaric 28 gólt szerzett az őszi szezonban – 21-szer a bajnokságban, hétszer az Európa-ligában talált be. A támadó teljesítménye felkeltette az európai élcsapatok érdeklődését, a Chelsea mellett a Milan és a Juventus is bejelentkezett a horvátért.

A „kékek” képviselői a múlt héten Horvátországba utaztak, hogy tárgyaljanak a Rijekával, ám egyezség végül nem született. A megállapodás értelmében Kramaric a Chelsea-be igazolt volna, ám fél évet még maradt volna jelenlegi csapatánál, a folytatás azonban nem volt biztosított a játékos számára.

„Sajnos egy feltételben nem tudtunk megegyezni, mégpedig abban, hogy Andrej a nyártól visszatér a Chelsea-hez – mondta Josip Kramaric, a játékos apja a goal.com-nak. – Senki sem tudta ezt garantálni nekünk a Chelsea-nél, de a legfontosabb az, hogy Andrej játéklehetőséghez jusson.”

Itt jöhet a képbe a Leicester City, amelynek ajánlatát korábban elutasította a nyári Európa-liga-selejtezőn a Ferencváros ellen tizenegyest kiharcoló csatár, ám most, hogy a Chelsea kikerült a képből, Kramaric már másképp áll az ügylethez.

Angol sajtóértesülések szerint a Rijeka elfogadta a „rókák” kilencmillió eurós ajánlatát, Kramaric – aki már Angliában van – kedden orvosi vizsgálatra megy, és ha a felek megegyeznek a személyes feltételekben, alá is írja szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik