Anglia: A játékosok nagy része tesz az egészre… - Redknapp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 12:54
null
Redknapp most is őszintén nyilatkozott, az angol válogatott mellett a norvég is megkapta a magáét (Fotó: Action Images)
Harry Redknapp, az angol Premier League-ben szereplő Queens Park Rangers menedzsere éles kritikát fogalmazott meg az angol labdarúgó-válogatottról. Elmondása szerint megérti a szurkolókat, hogy nem érdeklődnek az együttes iránt.

A szakember szerint a futballisták nagy részét nem izgatta túlzottan, hogy milyen teljesítményt nyújtanak a Norvégia elleni (1–0-s angol győzelemmel végződő) mérkőzésen. Redknapp megérti a drukkerek távolmaradását, a Wembley újjáépítése óta ugyanis szerdán volt a legkevesebb (40 181) néző a stadionban.

„Itt vagyunk újra, mindössze néhány hónappal a katasztrofális vébészereplés után, mégis ismét szégyenteljes produkciót láthattunk mindenkitől – mondta Redknapp. – Csalódás csalódás után… A játékosok nagy része tesz az egészre, ezek után ne várjuk el az emberektől, hogy kijöjjenek megnézni ezt a teljesítményt.”

„A Premier League menedzserei csak azzal törődnek, hogy játékosaikat egészségesen visszakapják. Nem hibáztatom a szurkolókat, hogy nem érdeklődnek a válogatott iránt. Miért is tennék? Mindenki azt mondogatja, hogy mostantól új fejezetet nyitunk. Ne legyen igazam, de innentől minden csak nehezebb lesz az angol válogatott számára.”

„Vajon mi lehet vonzó egy olyan mérkőzésben, amelyre az elmúlt évek leggyengébb norvég válogatottját választottuk ellenfélnek? Különösen azok után, hogy még mindenkinek a fejében ott van, hogy lebőgtünk a világbajnokságon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik