Torres „belerokkan” az angol fociba

Vágólapra másolva!
2010.04.25. 13:54
null
Torres attól tart, hogy pályafutása lezárulása után is lesznek problémái, ha Angliában marad (Fotó: Action Images)
Címkék
A Liverpool Európa-bajnok támadója, Fernando Torres szerint azzal, hogy a Premier League-ben játszik, veszélyezteti egészségét, és attól tart, hogy maradandó károsodást szerez, ha Angliában marad.
Torrest a közelmúltbeli pletykák a Manchester Cityvel hozták szóba, ám a spanyol játékos nyilatkozata után valószínűsíthető, ha távozik a Liverpooltól, elhagyja Nagy-Britanniát is.

„A Premier League nagyon kemény bajnokság, és én mindig csodáltam a ligát és a benne játszókat – kezdte nyilatkozatát a térdsérülése miatt a szezon végéig kidőlt támadó. – Ez a harmadik évem itt, és még mindig csodálattal tekintek Gerradra, Rooneyra és Lampardra, akik már hosszú ideje nagyon magas szinten játszanak az élvonalban, hiszen az angol bajnokság nagyon megterheli a játékosokat.″

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, milyen állapotban leszek öt-hat éven belül, ha továbbra is a Premier League-ben folytatom. Könnyen lehet, hogy a pályafutásom lezárultával is maradnának problémáim. Fizikailag minden más bajnokság felett áll az angol” – folytatta gondolatmenetét Torres, aki kitért arra is, hogy nem érkezett volna Angliába, ha nincs Rafa Benítez, aki segített neki tovább fejlődni.

„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek. Rafa könyörtelen velem, ami néha fárasztó, de ő tudja, hogyan kell bánni velem. Ha Rafa nincs itt, sosem jöttem volna ide. Rengeteg dolgot tanított nekem, és segített, hogy magam mögött hagyjam a korlátaimat, és azzá a játékossá váljak, aki ma vagyok” – zárta mondandóját a spanyol játékos.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik