HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.03 10:16 Frissítve: 2013.11.24 02:25

Ancelotti kész pihenőt adni Terrynek

Carlo Ancelotti, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere elmondta, hogy továbbra is bízik csapatkapitányában, de ha a botrányba keveredett John Terrynek szüksége van pihenőre, akkor a klub megadja neki.

HIRDETÉS
Carlo Ancelotti (balra) kész pihenőt adni Terrynek
Carlo Ancelotti (balra) kész pihenőt adni Terrynek

Mint arról korábban beszámoltunk, Terry csapatkapitányi posztja veszélybe került az angol válogatottnál, mert kiderült, hogy viszonya volt korábbi klubtársa, Wayne Bridge barátnőjével.

Az Angol Labdarúgó-szövetség szerint egyedül Fabio Capello dönthet arról, hogy Terry maradhat-e az angol válogatott csapatkapitánya. A játékos már tárgyalt Franco Baldinivel, a szövetségi kapitány jobbkezével, aki Bridge-dzset is meghallgatja az üggyel kapcsolatban. A térdműtétéből Svájcban lábadozó Capello pedig a hétvégén foglalkozik a kérdéssel.

Közben Carlo Ancelottit is kérdezték a Terry-ügyről, a szakember kiállt a hátvéd mellett:

„Ő a Chelsea csapatkapitánya is, a társai töretlenül bíznak benne. Nem akarok a magánéletével foglalkozni, én az edzője vagyok, így csak az érdekel, hogy elvégzi-e a munkáját. Szerintem fantasztikus a hozzáállása. Ha szüksége van egy kis pihenőre, akkor adok neki. Ha nem igényli ezt, akkor játszani fog a Cardiff ellen. A légkör egyáltalán nem változott meg a csapaton belül" – nyilatkozta az olasz menedzser a tegnapi, Hull City elleni bajnoki döntetlen után.

Joe Cole, aki sokáig sérüléssel bajlódott a szezonban, most úgy érzi, hogy végre visszanyerte korábbi erőnlétét, és a csapat formájával is elégedett:

„Erősebbnek érzem magam, benne vagyok a gólokban, sokat vártam rá, hogy visszatérhessek. Az élen állunk a bajnokságban, mindig hálás feladat egy ilyen csapatban szerepelni. Mérkőzésről mérkőzésre fejlődöm, már alig várom, hogy ismét a pályán lehessek" – mondta Cole a Chelsea TV-nek.  

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS