Jose Mourinho igényli a vezetők támogatását

Vágólapra másolva!
2007.01.19. 14:06
Jose Mourinho örülne, ha kitölthetné szerződését a Chelsea-nél. A portugál szakember a BBC-nek nyilatkozott és elárulta, ha továbbra is bíznak benne szívesen marad 2010-ig a csapatnál.
Szombaton is nagy küzdelem várható
Szombaton is nagy küzdelem várható
Szombaton is nagy küzdelem várható
Szombaton is nagy küzdelem várható

Az utóbbi időkben egyre több spekuláció ütötte föl a fejét, miszerint Jose Mourinho nyáron elhagyja a Chelsea-t. A tréner szerződése ugyan csak 2010-ben jár le, mégis sokan biztosra veszik hogy távoznia kell a „kékektől”.

A portugál szakember helyzete azután vált bizonytalanná, hogy megromlott a viszonya Roman Abramoviccsal a Chelsea tulajdonosával.

Mourinho sem tudja még, hogy mit hoz a jövő
Mourinho sem tudja még, hogy mit hoz a jövő
„Egy menedzser számára fontos hogy klubja akarja, szerese és támogassa őt” – nyilatkozta Mourinho a BBC-nek. „Ha a támogatás őszinte és igazi, szerződésem lejártáig szívesen maradok”.

„Nem csak akkor érezheted a bizalmat, ha sok pénzt adnak játékosok vásárlására. Sőt, az igazi bizalom teljesen másról szól” – elmélkedett a tréner.

Mourinho – akinek családja igen jól érzi magát Angliában - elmondta még hogy mennyire szereti a londoni klubot, az országot, és az angol bajnokságot.

A Chelsea holnap 13 óra 45 perckor a Liverpoolhoz látogat, és esetleges győzelme esetén három pontra megközelítené az éllovas - vasárnap az Arsenal ellen pályára lépő – Manchester Unitedet. Nem lesz azonban könnyű dolga a „kékeknek”, hisz a Liverpool a bajnokságban idén egyszer sem kapott ki odahaza, sőt pontokat is csak két esetben veszítettek Rafa Benitez tanítványai.

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik