NHL: a Montreal és a Minnesota is negyedszer győzött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.27. 07:46
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásában a Montreal az Ottawa, a Minnesota a St. Louis ellen tudott negyedszer is győzni, mindkét csapat 4–2-es összesítéssel jutott tovább.


 

Carey Price nagyszerűen őrizte a Montreal kapuját, na ja, időnként 
besegítettek neki, itt például Andrej Markov – nem önszántából (Fotó: Reuters)
Carey Price nagyszerűen őrizte a Montreal kapuját, na ja, időnként besegítettek neki, itt például Andrej Markov – nem önszántából (Fotó: Reuters)

A kanadai csapatok párharcában az Ottawa az első három elveszített meccs után kétszer még nyerni tudott, de harmadjára már nem.

A Canadiens a hatodik meccsen Brendan Gallagher révén az első harmadban megszerezte a vezetést, amit végig meg is őrzött. A Senators hiába lőtt 43- szor kapura, Carey Price kapus minden kísérletet hárított. A Montreal a hajrában üres kapura lőtt Max Pacioretty-góllal beállította a 2–0-s végeredményt, és 4–2-vel tovább is jutott a főcsoport-negyeddöntőből.

Nyugaton a Minnesota egymás után másodszor győzte le 4–1-re a St. Louist (előbb idegenben, majd hazai jégen is), és ez ugyancsak 4–2-es továbbjutást ért. A Wild vezére a két gólt szerző Zach Parise volt.

NHL, RÁJÁTSZÁS
FŐCSOPORT-NEGYEDDÖNTŐ

KELETI FŐCSOPORT
Ottawa Senators–Montreal Canadiens 0–2
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4–2 a Montreal javára.

NYUGATI FŐCSOPORT
Minnesota Wild–
St. Louis Blues 4–1
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4–2 a Minnesota javára

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik