NHL: a Devils a ráadásban nyert, jöhet a mindent eldöntő meccs

Vágólapra másolva!
2012.04.25. 07:04
null
Zajac nagyon fontos gólt szerzett (Fotó: Reuters)
Címkék
A New Jersey Devils a szezon nagy részét sérülés miatt kihagyó Travis Zajac ráadásban szerzett góljával 3–2-re győzött a Florida Panthers ellen otthon, így 3–3-ra egyenlített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) Keleti főcsoportjának negyeddöntőjében.

Travis Zajac Achilles-ín-sérülése miatt alig játszhatott ebben a szezonban, mindössze 15 meccsen lépett jégre az alapszakaszban, de most nagyon fontos gólt szerzett 2–2-es rendes játékidőt követően, a hosszabbítás hatodik percében, amellyel életben tartotta a Devils továbbjutási reményeit.

„Nagyszerű érzés újra játszani, és pont ebben a szakaszában a szezonnak. Amikor az embert ilyen csapás éri, nem lehet tudni, mi fog történni. Ahogy haladtam a felépülési folyamattal, egyre jobban éreztem magam. Csak türelmesnek kellett lennem. Tudtam, hogy egyszer újra játszhatok majd az új évben. Sikerült jégre lépnem néhány meccsen, és felkészülni a playoffra" – mondta Zajac a meccs után.

A New Jersey Floridában csap össze a Panthersszel a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen magyar idő szerint csütörtök éjszaka. A Keleti főcsoportban a Boston–Washington és a New York Rangers–Ottawa párharc is 3–3-ra áll, míg a Philadelphia Flyers már megnyerte a Pittsburgh Penguins elleni csatát.

NHL, RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, NEGYEDDÖNTŐ
New Jersey Devils (6.)–Florida Panthers (3.) 3–2 – hosszabbítás után
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik