NHL: a Capitals egyenlített a Rangers elleni párharcban

Vágólapra másolva!
2012.05.06. 07:03
null
A Capitals megnyerte a negyedik meccset (Fotó: Reuters)
Címkék
A Washington Capitals 3–2-re győzött a New York Rangers ellen hazai pályán, és ezzel 2–2-re egyenlített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcában az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) Keleti főcsoportjának elődöntőjében.

A fővárosiak kétszer is vezetést szereztek: az első harmadban Alekszandr Ovecskin, a másodikban Nicklas Bäckström talált be, de az első helyen kiemelt Rangers mindkét alkalommal egyenlített, ám Mike Green is eredményes volt kevesebb mint hat perccel a meccs vége előtt, és erre már nem érkezett válasz a New York-iaktól.

A statisztikák szerint ez volt a 13. alkalom, amikor a Capitalsban korábban csak „Young Gunsnak" vagyis „Fiatal fegyvereknek" nevezett trió mindhárom tagja, Ovecskin, Bäckström és Green is betalált egy azon meccsen, és a Washington az összes ilyen mérkőzését megnyerte.

„Fiatal fegyverek? Már nem olyan fiatalok, de oda kellett tennünk magunkat" – mondta Green a meccs után.

„Az emberek arról beszéltek, hogyan kellene játszanunk. Ha keményen dolgozol, akkor jó dolgok történnek veled" – jelentette ki Bäckström, akinek 40 meccset kellett kihagynia az alapszakaszban.

NHL, RÁJÁTSZÁS
KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS
Washington Capitals (7.)–New York Rangers (1.) 3–2
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik