NFL: az Eagles nagy meglepetésre irányítót húzott a 2. körben

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 16:07
null
Az Eagles Jalen Hurts-öt választotta a 2. körben, de vajon miért? (Fotó: Twitter/Sports Mockery)
Szombat hajnalban a 2. és a 3. körrel folytatódott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság játékosbörzéje. A Cincinnati Bengals a Clemson elkapóját, Tee Higginst választotta a 33. helyen, Tom Brady csapata, a Tampa Bay Buccaneers a védelembe erősített Antoine Winfield Jr.-ral. Sokak meglepetésére, a Philadelphia Eagles választása az Oklahoma irányítójára, Jalen Hurtsre esett.

 

Miután a 2020-as NFL Draft első választásával Joe Burrowt húzta a Cincinnati Bengals, a 2. körben gyorsan szereztek is neki egy elkapót – Tee Higgins a Clemsonról érkezik a Bengalshoz. Nagyon sok kiváló képességű elkapó található az idei drafton, így nem meglepő, hogy az Indianapolis Colts is erről a posztról húzott, méghozzá Michael Pittmant – itt ráadásul szüksége volt az új irányítónak, Philip Riversnek egy elkapóra.

Miután a Tampa Bay Buccaneers nagyon ráerősített a támadósorra – Tom Brady és Rob Gronkowski szerződtetése után Tristan Wirfs, támadófalembert választotta – most a 2. körben a védelmét biztosítaná be hosszú időre egy safetyvel, Antoine Winfield Jr.-ral.

Brady volt csapata, a New England Patriots nem a meggyengült offense-t próbálta javítani, hanem a defense-t akarta megfiatalítani Kyle Dugger safetyvel.

Óriási meglepetés volt, hogy a Philadelphia Eagles az Oklahoma irányítóját, Jalen Hurts-öt vitte el, hiszen a csapat nem rég hosszabbított a 26 esztendős QB-val, Carson Wentz-cel. A Sasok szurkolói a közösségi médián hangot is adtak nemtetszésüknek és értetlenségüknek is.

A Detroit Lions azt a D'Andre Swiftet vitte el, aki sokak szerint a legjobb futó az idei játékosbörzén. Sokan nem várták, de a Green Bay Packers is running backet választott, A.J. Dillon személyében, majd a harmadik körben egy tight endet, Josiah Deguarát „adták” Aaron Rodgersnek, akinek sokkal inkább kellett volna egy elkapó.

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos, egy helyen itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik